Matbaa

Kurumsal kimliğinizi en iyi yansıtan reklam ürünleri ve firmamızın bu konuda verdiğini hizmetleri aşağıda bulabilirsiniz.

KARTVİZİT

Kartvizitler bir firmanın imajını temsil etmektedir. Vermiş olduğunuz kartlar firmanın karakteristik özelliklerini dışa vurur. Kartvizitte kullanılan renkler firmanıza temsil eden renkler olmasına dikkat ediniz. Mesela, kullanılan kağıt malzemesinden veya size özel kesimlerle kurumsal kimliğinizi nasıl ortaya koyduğunuzu göstermektedir. Sadece ebat veya renklerle olmayıp örneğin kabartmalı ve laklı olan kartvizitler güven vurgusu yapmaktadır. Kartvizit baskısı farklı ölçülerde, farklı renk tonlarında yapılabilir.

BROŞÜR / EL İLANI

Broşür – El ilanları firmaların ürünlerini tanıtmaya, kampanyalarını duyurmaya sağlayan vazgeçilmez reklam ürünleri arasında bulunmaktadır. Broşürlerinizi kendiniz, firmanız veya faaliyetleriniz için kullanabilirsiniz. Farklı broşür – el ilanı tasarımları ile kampanyalarınızı yönetebilirsiniz. Ayrıca ebatları da standart olmayıp A3, A4 veya A5 formatlarında oluşturabilirsiniz. Ayrıca en ucuz ve en uygun reklam türlerinden biridir.

INSERT

İnsert (ınsert) reklamları hızlı geri dönüş almak isteyen firmaların yaptıkları kampanyaları etkili bir şekilde geri dönüşlerini almayı sağlayan reklam ürünüdür. Insert baskısını daha çok perakende sektöründe faaliyet gösteren firmalar tercih etmektedir. Dağıtılmaya başlandığı gün içinde geri dönüşler olmaktadır. İnsert baskı kagıt gramajları farklılaştırılabilir. Sayfa sayıları 60 a kadar çıkmaktadır. Söke Reklam iletişime geçerek hızlı bir şekilde hem fiyat alabilir hem de insert baskısı yaptırabilirsiniz.

KATALOG

Firmanızın potansiyel müşterilere ulaşması ve ürünleriniz / hizmetleriniz hakkında detaylı bilgiye sahip olmasını istiyorsanız sizinde tercihiniz profesyonel bir katalog hazırlamaktan geçmesi gereklidir. Kataloglar müşterileriniz için aydınlatıcı bilgiler oluşturması gerekir. Katalog tasarımları sizlere hem yeni müşteriler sağlayacak, hem de etkili bir şekilde firmanızı tanıtmaya sebep olacaktır. Söke Reklam sizlerin tam istediği özelliklerde katalogunuzun tasarımı yapıp baskısını yapmanızı sağlar. Katalog özelliklerine göre farklılıklar gösterebilir. Bu farklılar ebattan tutun da kağıt gramajına kadar bir çok özellikleri mevcuttur.

Firmanızın ürünleri ya da hizmet verdiğiniz alanlar hakkında ayrıntılı bilgiyi potansiyel müşterilerinize sunmanın en hızlı yolu profesyonel bir katalog sahibi olmaktan geçer. Tüm ürünlerinizi ve öne çıkarmak istediklerinizi ayrıntılı bir biçimde inceleme olanağı sunan katalog baskı, hem kendinizi net bir şekilde anlatma, kurumsal kimliğinizi öne çıkarma işlevi görür hem de müşterinizin ihtiyaç duyduğu bilgileri kısa ve öz bir biçimde sunar. Katalog baskı sahibi olmanız firmanız için önemlidir çünkü, gerek müşteri ziyaretlerinde, gerekse ofisinize gelen ziyaretçilerin inceleyebilecekleri bu basılı yayınlar, firmanızın ön yüzüdür. Katalog siparişleriniz için Söke Reklam iletişim kurmanız size hızlı çözümler sağlayacaktır.

KAŞE

Söke Reklam kaşe ürünlerini yapmaktadır. Kaşeler resmi evraklarda ve özel işlemler için kullanılan yazı mürekkepleridir. Genel olarak faturalarda, gider pusulaları v.b. alanlarda kullanılmaktadır. Bununla birlikte kaşe isteğe özel olarak da hazırlanıp belirli işlerde kullanılmaktadır. Kaşe türleri ebatlarına göre farklılıklar göstermekle birlikte cep kaşeleri de mevcuttur. Firma kaşesi, tarih kaşesi, isim kaşesi, logo kaşesi gibi çeşitlere ayırabiliriz. Kullandığımız kaşeler piyasa bulunan en kaliteli kaşeler arasındadır. Türkiye’nin bir çok bölgesine kaşe ürünlerimizi gönderebiliriz. Bunun için iletişim kısmından bizlerle irtibata geçerek kaşe siparişi verebilirsiniz.

Bu hizmetler için bizimle iletişime geçiniz.

TIKLAYINIZ